Computer advies

Bij 2Fix Automatisering kunt u terecht voor al uw computerproblemen. Of uw computer nu kapot is, er problemen zijn met hard- of software of virussen of u om advies voor een nieuwe computer te voorzien, wij staan voor u klaar.

 

Een nieuwe computer aanschaffen

Wilt u een nieuwe computer aanschaffen maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij voorzien u graag van advies over uw computer. Aan de hand van uw wensen, eisen en budget zoeken wij een aantal geschikte computers. Welke computer voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van waarvoor u uw computer wilt gebruiken. Om te gamen heeft u andere hardware nodig dan wanneer u alleen uw computer gebruikt voor internet of om foto’s te bewerken. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt zorgen wij voor de installatie. Natuurlijk kunnen we u ook adviseren over onderdelen en of het nog zinvol is om uw oude computer te laten repareren.

Bel ons voor Computer Advies - 2FIX Automatisering Stuur een e-mail voor Computer Advies - 2FIX Automatisering

 

Digitale tv, telefonie en draadloos internet

Door onze achtergrond bij verschillende internetproviders kunnen we u niet alleen voorzien van reparatie en advies van uw digitale tv. Ook voor telefonie en het aanleggen van draadloos internet kunt u bij ons terecht.

Naast advies voor uw computer kunt u ook bij ons terecht voor reparatie, onderdelen, tweedehands computers en 3D printen.

 

24/7 voor onderdelen en accessoires

In onze webwinkel kunt u 24/7 terecht voor allerlei onderdelen en accessoires voor uw computer en 3D printer. Wilt u een afspraak maken voor advies of reparatie? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een berichtje sturen via het contactformulier. Onze werkplaats is op zaterdagmiddag geopend tussen 13.00 en 17.00 uur. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij op afspraak geopend.

Bel ons voor Computer Advies - 2FIX Automatisering Stuur een e-mail voor Computer Advies - 2FIX Automatisering

 

2FIX Automatisering is ook voor

© 2015 - 2018 2FIX Automatisering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel